Beston Group
Beston Group mangrupakeun supplier global solusi daur ulang runtah padet, kalawan R & D kuat sarta tim suplai, sarta kami boga leuwih ti 7 departemén gawé bareng pikeun ngalayanan konsumén urang. Ayeuna kami gaduh sajumlah ageung palanggan satia di langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya, aranjeunna milih Beston sabab urang bisa nyadiakeun solusi-kinerja tinggi, solusi transportasi hemat-ongkos jeung kualitas luhur sarta layanan dipercaya. Tempo rinci BESTON keureutan.
  • 15000 +
    Gedong Pabrik R&D Téknis
  • 10 +
    Pangalaman Industri Taun '
  • 200 +
    Pagawe Profesional
  • 10000 +
    Konsumén Sacara Global
  • 100 +
    Kunjungan Pelanggan
  • 20 +
    paméran
  • Sadayana dina Hiji Solusi Panawaran
    Nyadiakeun konsultan proyék, suplai parabot, operasi gabungan sarta jasa lianna
  • Jasa ngaropéa pikeun Produk
    Nawiskeun produk nu patali jeung industri pikeun minuhan kabutuhan jasa ngaropéa
  • R & D kuat sarta tim Supply
    Tim R&D langkung ti 20 urang sareng tim produksi langkung ti 70 urang
  • Sistim Service Saatos-jualan kualitas luhur
    Pamasangan jauh sareng tim pamasangan lokal
BestonBudaya Perusahaan
Ahli Global Anjog Pikeun Ngadamel Sareng Suplai Limbah Pikeun Mesin Energi
  • Beston misi
    Pikeun museurkeun kana bidang régenerasi sumberdaya, pikeun terus-terusan nyayogikeun palanggan sareng solusi anu optimal sareng ningkatkeun lingkungan ékologis global.
  • Beston tetempoan
    Janten pamimpin global pikeun régenerasi sumberdaya
  • Beston nilai
    Customer-centric, Berorientasi Striver, Kolaborasi tim pengkuh
Beston taktik
· Cicing sareng konsumén pikeun nyayogikeun aranjeunna jasa anu nyugemakeun dina waktosna;
· Kualitas produk mangrupikeun pondasi kasalametan urang; kami bakal terus ngaoptimalkeun pangalaman produk, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun konsumén;
· Inovasi manajemén anu teras-terasan, operasi berbasis prosés anu épisién, kapuasan tungtung-ka-tungtung kabutuhan pelanggan ..
BestonWidang Husus
Ahli Global Anjog Pikeun Ngadamel Sareng Ngasupkeun Runtah Pikeun Solusi Énergi
  • Pangobatan Runtah Kertas
  • Tirus
    Perawatan Sampah Tirus
  • Lambung Minyak
    Perawatan Lempeng Minyak
  • biomassa
    Perawatan Biomassa
  • Perawatan Limbah Kotor
BestonMesin Dijual
Ahli Global Anjog Pikeun Ngadamel Sareng Suplai Limbah Pikeun Mesin Energi
  • Endog Mesin Nyusun Dulang
    model: BTF1-3, BTF1-4, BTF3-4, BTF4-4, BTF4-8, BTF5-8, BTF6-8
    Kamampuh: 800-6500 Potongan / H
    Bahan Baku: Rupa-rupa Runtah Kertas
    Produk ahir: Baki Endog, Karton Endog, Baki Piala, jsb.
  • Tutuwuhan Pirolisis
    Modél: BLJ-3, BLJ-6, BLJ-10, BLJ-16, BLL-30
    Kamampuh: 1.5-30 T / D
    Bahan Baku: Ban, Karét, Plastik sareng Sludge Minyak
    Produk ahir: Minyak, Karbon Hideung, Gas, Kawat Baja
  • Mesin Ngadamel Arang
    model: BST-J12, BST-J18, BST-J40, BST-30, BST-50
    Kamampuh: 12m³-40m³/0.3-5T/H
    Bahan Baku: Runtah Biomassa, Sludge Kotoran, MSW
    Produk ahir: Arang, Bio-gas, Tar, Cuka Kai
BestonKompeténsi Inti
Ahli Global Anjog Pikeun Ngadamel Sareng Suplai Limbah Pikeun Mesin Energi
  • OEM
    Beston China gaduh modal anu kadaptar $ 13 juta kalayan rohangan pabrik 15000m2.
  • jaminan kualitas
    Pamariksaan mesin sareng sertipikat ditawarkeun, ogé jaminan dua belas bulan.
  • Bantosan Téknis
    Beston Group nyadiakeun rojongan teknis na saran sateuacan Anjeun mesen mesin a.
BestonProsés Palayanan
Ahli Global Anjog Pikeun Ngadamel Sareng Suplai Limbah Pikeun Mesin Energi
  • Konsultasi Gancang

    Beston Group nyayogikeun solusi dina 24 jam Saatos nampi patarosan anjeun.
  • Desain ngaropéa

    Beston tim bakal ngarobih rencana anu cocog numutkeun sarat anjeun.
  • Tempatkeun Orde

    Saatos unggal detil dikonfirmasi, urutan disimpen.
  • Taliwang gancang

    Beston China ngatur kiriman gancang saatos manufaktur alat.
  • Cicilan Gampang

    Beston nyayogikeun pidéo cicilan online sareng cicilan dina loka.
  • Pangrojong sareng Jasa

    Beston Company nawarkeun jaminan 1 taun sareng jasa pasca-penjualan anu sanés.
Henteu Pasti Kumaha Dimimitian?
Béjakeun ka Kami Naon Anu Anjeun Peryogikeun atanapi Terang Naon Anu Tiasa Urang Laksanakeun pikeun Anjeun!
Telepon/WhatsApp: +86-18569982363(Anne)
EnglishFrenchGermanItalianRussianSpanish